Terra Madre Nordic 2018

14 Mar 2018 | Dutch

Den 28.-29. April indtages den grå Kødby af nordisk madglæde og madkultur, når Slow Food for første gang afholder festivalen Terra Madre Nordic.

I løbet af weekenden vil der være en markedsplads med omtrent 80 udstillere fra hele Norden, smagninger af kvalitetsprodukter fra de nordiske lande og debatarrangementer og workshops med fokus på traditionelt madhåndværk og bæredygtig fødevareproduktion, bevaring af gamle sorter og frø, kystnært og skånsomt fiskeri, spændende oste og mejeriprodukter og meget andet.

Arrangementet foregår i lokaler i Copenhagen Food Space og Københavns Madhus samt andre områder i Kødbyen og er åbent lørdag, den 28.4. kl. 10-18 og søndag, 29.4., kl. 10-16., vi regner med at byde 5000 madglade og interesserede personer velkommen, entréen for begge dage koster 50 kroner.

Slow Food er en global græsrodsorganisation, der arbejder for bedre, mere bæredygtig mad til alle, med over 100.000 medlemmer i over 150 lande. Terra Madre Nordic er finansieret af Nordisk Ministerråd og bliver til i et samarbejde bestående af en lang række partnere og frivillige fra de nordiske lande og folkeslag.

Programmet opdateres løbende på www.tmn18.com

Facebook: Terra Madre Nordic 2018

Instagram: terramadrenordic

Twitter: @TerraNordic

For flere informationer, kontakt projektleder og formand for Slow Food København, Johan K. Dal: [email protected] eller på +45 20760674

Slow Food International: [email protected]

Change the world through food

Learn how you can restore ecosystems, communities and your own health with our RegenerAction Toolkit.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Full name
Privacy Policy
Newsletter